januari 16, 2006

könsrasism

"På tisdagen fick sex långfilmer tolv miljoner kronor av Filminstitutet. Ingen av regissörerna är kvinna - trots den utlovade satsningen på kvinnlig film." länk
Nu är feministhäxorna på krigsstigen igen, detta eftersom ingen kvinnlig regissör fått några pengar.

Varje gång en feministhäxa ondgör sig över att bli diskriminerad av män så är det fråga om gudlös och aggressiv könsrasism riktad mot män.

Feministerna har startat ett slags absurt krig mellan springa och lem. Detta ska inte accepteras. Varje gång som en feminist öppnar sin mun bör en rättfärdig man genast anklaga en sådan för att vara en gudlös könsrasist.

Om t.ex. en styrelsepost ska tillsättas, ska avgörande faktorer vara sådant som kunskap, omdöme och erfarenhet. Om någon då piper om det kvinnliga könet som en faktor ska vederbörande genast tystas ner och anklagas för att vara en gudlös könsrasist.

Det ska poängteras att ett rättfärdigt samhällle bygger på Skaparens ordningar. I dessa gudomliga ordningar är mannen kvinnans huvud och kvinnan är underordnad i allt. Därför ska mannen prioriteras framför kvinnan överallt i samhället. Och kvinnan ska ödmjukt och villigt finna sig i det.

Det är därför som feminister är just upproriska häxor i Guds ögon över vilka Guds vrede vilar tungt.

---------------------------

Vad sedan gäller filmregissörer ska bara sådan film få produceras som ärar Gud och Den Kristna Tron.

Och givetvis är det bara män som kan få tillåtelse och bidrag till att producera sådana filmer.