januari 10, 2006

Europa ska koloniseras

"Enligt .. före detta presidentkandidaten Pat Buchanan .. har muslimska religiösa ledare i grupper som al-Qaida .. och Muslim Brotherhood .. ambitionen att på sikt kolonisera Europa, som snabbt åldras och försvagas, och införa islams sharia som lag. I Europa bagatelliseras risken i allmänhet .. Varningsartiklarna är få, kraven på tolerans och respekt betydligt fler." länk

Europas politiker sover medan fienden rycker fram.

Och när man är vaken predikar man sitt välmenande evangelium om tolerans, öppenhet och mångkultur. Det är en predikan som välkomnande öppnar dörren för Islam att påverka, infiltrera och erövra allt mer Europeisk mark.

Islam är den näst största religionen i Europa. Och enligt moderaterna finns det nu 31,8 miljoner muslimer i Europa. Det är som om varenda människa i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Littauen och Lettland vore muslimer.

Och eftersom muslimers barnafödande vida överträffar europiskt barnafödande så vet den insiktsfulle vad framtiden bär i sitt sköte.

Islams begynnande kolonisering av Europa är ett starkt vittnesbörd om Guds väldiga vrede som vilar över Europas länder och folk.

Europa har övergett sanningen - Bibeln och Den Kristna Tron - därför utlämnar Gud europas folk åt lögnens andemakt.

Prisad vare Gud!