januari 09, 2006

Deep impact

I går såg jag på filmen Deep impact som handlar om en komet på väg att ödelägga jorden. Förutom slutet då en väldig våg sköljer över land och städer så är det en skräpfilm. Det skräpigaste är att Satan åter igen låter en söt, smart, trotsig, stark ung kvinna ha huvudrollen. En kvinna som uppträder trotsigt och arrogant mot presidenten. Hon måste ha övat mycket på att få till en sån där väsande röst som låter så himla intelligent.

Och till synes av en slump börjar sedan idag i samma kanal Commander in chief (som jag tidigare kommenterat), också här kommer vi att få se en stark och smart kvinna (vicepresident i början) vara trotsig mot en sittande president och mot hela partiet.

Ett av de starkaste brotten mot en gudomlig ordning uppträder i världen om en ung kvinna är öppet trotsig mot ett lands manlige ledare. Då har upproret och hånet mot Gud nått ett max.

Det är oerhört fascinerande att se hur skickligt Satan genom TV-mediet förvillar och manipulerar människornas sinnen under den yttersta tiden.