december 22, 2005

bränn sådana filmer

Tittade nyss på programmet Mediemagasinet. Där sades att ingen censur sker idag i film. Man klipper inte en millimeter. Man sätter endast åldersgränser på 7, 11 och 15 år. Man tog heller inga moraliska hänsyn när man bedömde filmer. Sex och svordomar spelade ingen roll. Det enda som avgjorde hur åldersgränsen sattes var våldets karaktär.

Mannen som intervjuades hänvisade till "forskning" som berättade att barn inte tar psykisk skada av sex i filmer. Det var rätt kusligt också att se den intervjuade mannens loja och självsäkra attityd.

Satan har alltså fått fritt spelrum i detta land när det gäller filmers innehåll.

Programmet gjorde också den vanliga resan i tiden och visade på ett typiskt ironiskt sätt hur "moralpaniken" alltid funnits där, från "swing it magistern" och fram till motorsågsmassakern.

Men det intressanta är just tillvänjningen. Hur på ett halvt sekel sex och våld och svordomar och hädelse i film blivit allt råare och råare. Det som visas idag var otänkbart för 15 år sedan, och det som visades för 15 år sedan var otänkbart för 30 år sedan, osv. Den djävulska strategin har lyckats mycket väl. Människorna har blivit allt ruggigare monster som kräver mer och mer blod och mer och mer sex. Mer intimt, mer utdraget. Människorna är som en cancersvulst som bara växer och växer och kräver mer blod. Och ju mer av Satans blod hon får i sig ju mer vill hon ha.

Och samtidigt har våldet i alla dess former ökat dramatiskt under bara ett halvt sekel. Och den psykiska ohälsan har på samma sätt ökat lavinartat under samma tid. Det är våld, våldtäkter, ångest, depressioner och psykiska störningar som aldrig förr i detta land.

Men monstrena viftar bort allt med den klassiska invändningen "Äsch moralpanik har folk alltid haft, men det finns ingen forskning som visar ... bla, bla, bla, bla....."

Nej, ansvariga för sexfilmer och "underhållningsvåld" bör infångas och avrättas. För den skada de åsamkar samhället är tusen gånger värre än vad t.ex. en mördare orsakar.

Alla sådana filmer måste beslagtas och brännas upp.

Innehav av sådana filmer måste bli förbjudet och med kännbara straff som följd.

Ett rättfärdigt land låter demonerna i människan få hungra och törsta förgäves. Ett rättfärdigt land stryper blodtillförseln till cancersvulsten. Ett rättfärdigt land erbjuder ingen tillfredsställelse till de sataniska krafterna i människan.

Endast goda och andliga filmer kan få produceras. Det goda i människan ska stimuleras. Friskt och rent blod ska åter strömma. Allt ska ära Gud.

Sådana åtgärder skulle åtminstone lätta lite på Guds vredes tryck över Sverige.