november 11, 2005

SEX i filmer

"Studien visar att allt fler tv-program i USA innehåller scener som på något sätt anknyter till sex ... 70 procent av alla tv-programmen hade något slags sexuellt innehåll." länk
Demokraternas Hollywood är sexdemonernas Mecka. USA skapar sina sexfilmer och sänder sedan ut dem på export till en stor del av världen. Sexdemoner existerar. Bibeln kallar dem för "orena andar". Jesus drev ut många sådana ur människor.

Och detta säger Jesus till alla som tittar på filmer med sexinslag:

"Och om ditt öga förleder dig till synd, så riv ut det och kasta det ifrån dig. Det är bättre för dig att gå in i livet med ett öga än att ha båda ögonen i behåll och kastas i det brinnande Gehenna." Matteusevangeliet 18:9

För att tolka detta in i vår tid: Om du inte kan låta bli att dregla över sex på internet eller i TV, så kasta ut TV:n och säg upp internetabonnemanget (eller skaffa dig ett internetfiler som förhindrar uppkoppling till sexsajter).

Och går inte det så gör något än mer drastiskt. För vad som helst är bättre än att lockas med in i sexdemonernas värld och till slut tvingas dela deras öde i det brinnande helvetet.