november 06, 2005

Id al-fitr

Id al-fitr är den muslimska festen som markerar att fastemånaden ramadan är över. Det fick vi höra i all media igår nästan till leda. Och det har vi fått höra nu sedan några år tillbaka. Det är den nya trenden inom media.

Jag gissar att detta delvis har skett som ett resultat av integrationsministern, kanske mest den förra, dvs Mona Sahlin. Hon har säkert varit pådrivande för medierna att lyfta fram Islam och deras seder för svenska folket.

Det är ju så att så gott som alla riksdagspolitiker vill att Sverige ska vara mångkulturellt. Det är också den officiella politiken. Sverige ska inte längre vara ett "kristet" land, utan ett land där alla världens blommor tillåts blomma och sprida sina underbara dofter.

Därför har också media och TV nyheterna sedan några år tillbaka regelbundet rapporterat när viktiga Islamska helger infaller. Det torde ingen ha undgått. Och igår var det således tänkt att vi skulle glädjas tillsammans med muslimerna igen som då efter 30 dagars "fasta" åter fick börja käka under dagtid. De har ju nu under 30 dagar endast fått festa och äta sig ordentligt mätta efter solnedgången.

Jag har inget emot muslimer. De är syndare som vi alla andra och i behov av Frälsaren. De får gärna ta makten i Sverige och Europa. Jag tror faktiskt det då skulle bli bättre som helhet betraktat än nu då ateistiska och ibland rent gudsfientliga värderingar styr och ställer.

Det allra bästa vore förstås kristen teokrati. Då skulle ateismen i alla dess vidriga former förpassas till historiens skräpkammare. Men muslimerna skulle ha en plats i samhället. Men mycket undanskymt och begränsat.