november 04, 2005

förbjud kvällstidningarna

Tidningarna och då särskilt kvällstidningarna sprider varje dag sitt demoniska vanvett över land och folk.

De skriver oavbrutet om sex, silikon, smink, knarkare, våldtäkter, bästa orgasmen, bröst, penisförlängare, otuktens välsignelse, dokussåpors galenskaper, kändisskvaller, förtal, skrik och gråt, flick- och kvinnopladder. Osv.

Dag ut och dag in.

Tidningarna gör det främst av två skäl, två skäl som går in i varandra: 1. Det lockar fram de mörkaste sidorna hos människorna. 2. Tidningarna tjänar stora pengar på detta.

Människornas onda lustar väcks hela tiden till liv av tidningarnas rubriker och nätupplagornas länkar, folk köper och klickar, köper och klickar, och människorna får sina mörka och orena lustar tillfredsställda, de läser med stora ögon och andas häftigt och dreglar.

Människorna är små djävlar, styrda av sjuka drifter och vill bara ha mer och mer. Och demokratin med yttrandefrihetens hjälp förser dem med detta utan att någon kan hindra.

Västerländsk demokrati är skapad av Satan, ju längre tiden går ju tydligare ser vi hur demonisk till sin innersta natur demokratin är.

Det finns inga alternativ till teokrati. Varje annat alternativ är djävulskt till sitt innersta väsen. Världen och människorna är Guds skapelser. Men i det ögonblick människorna vänder ryggen till Guds lagar påbörjas en vandring mot något kittlande och njutningsfullt men också mot ett skräckfullt mörker och inre ångest. Detta eftersom en sådan vandring är under ett konstant tryck av Guds vrede.

----------------

I ett rättfärdigt land skulle omedelbart cencur införas för all media. Allt av nöje skulle förbjudas. Allt skvaller. Allt oanständigt. Allt som kan väcka anstöt. Osv.

Ett religiöst råd skulle kontrollera allt och om en tidning skulle bryta mot uppställda lagar ställs ansvariga till svars och straffas kännbart.

Detta skulle starkt bidra till att ge människorna tillbaka lite av den psykiska hälsan. Och Guds vredes tryck skulle lätta något över landet.