november 15, 2005

Döm trailermakarna!

En trailer är en reklamsnutt för kommande tv program. De som arbetar med sådant torde vara bland de mest anonyma i samhället. Och ändå tillhör de den grupp människor som påverkar befolkningen mest.

Varje person som tittar på TV drabbas av trailermakarnas fantasi, och trailermakarna behöver inte stå till svars för någon annan än dem själva. De får verka osedda och ostörda.

Är det undra på att Satan använder sig av dessa människor i sin tjänst.

I för allmänheten okända rum sitter det alltså människor och producerar korta filmsnuttar som plötsligt och snabbt hugger in i våra sinnen likt ormen som hugger sitt byte.

Och eftersom människorna drivs av onda begär så är det naturligtvis oftast orena och onda filmsekvenser trailermakarna sprutar in i oss.

En kvinna skriker hysteriskt en man i ansiktet. En samlagsscen. En kniv ska just till att drivas in i en kropp. Ett diaboliskt ansikte fyller hela tv rutan. Skrik, blod och ångest. Osv.

Ondskan kastas oss hänsynslöst i ansiktet varje dag. Och även in i våra barns själar.

Och man hinner inte nå fjärrkontrollen och byta kanal förrän ondskan har passerat och lämnat bakom sig sitt förgiftade byte.

I den sataniska kedja som bidrar med psykisk ohälsa bland barn och vuxna så utgör trailers en länk.

I ett rättfärdigt land skulle anstötliga och omoraliska trailers vara strängeligen förbjudna. Om någon producerade sådana skulle de sättas i stocken och placeras på torget där medborgare fick behandla dem som de ville.

Ty nu behandlar trailermakarna oss som de vill. Det sitter kanske 20 åriga tjejer och killar i något rum och dricker lite bärs medan de arrogant och skrattande klipper ut bitar från de värsta scenerna ur filmer och program.

Och så tror de att de ska komma undan med det för att just nu ingen dömer dem för deras illdåd. Men Guds vrede ska drabba dem förr eller senare.