november 22, 2005

Carola avslöjad

"Säg nej till det. Låt det komma ut! Uää! Uh! Uh! Uh! Uh! Uöööh! Uööh! Låt det komma ut! Det är allvar!" länk
Det är allas vår Carola som i en s.k. "predikan" för 16 år sedan försöker skrika ut sina onda lustar.

I Kanal 5 ("100 höjdare") fick vi i går höra Carola skrika och vråla och hulka och bete sig som en besatt. Det var dock inget ovanligt beteende i de Livets Ord kretsar hon befann sig då. Det fanns de som skrek ännu mer. Man skulle skrika ut sina demoner då. "Pastor" Ulf Ekman inbjöd till och med en kvinnlig skrikare från USA till sin "församling". Det finns på film.

Carola är nu upprörd över att galenskapen kommer upp till ytan igen och med henne som huvudperson, hon hade önskat att detta skulle ha förblivit en församlingsangelägenhet. Hon låter nu en advokat titta på det hela.

Istället borde Carola ha tagit chansen och nu klart och tydligt tagit avstånd från det tokeri som en gång hände. Hon borde ha sagt att hon var vilseledd och att det var religiös galenskap som hon en tid ägnade sig åt.

Carola har betytt och betyder mycket för Sverige men hon har sina svarta fläckar som vi alla har. Synd bara att hon inte kunde ta tillfället i akt och tydligt erkänna det. Det skulle ha gjort henne ännu större. Men nu har glorian hamnat på sne.