november 24, 2005

13 åriga monster

Humanism och svensk allmän människosyn lär att barn är goda. Verkligheten:

"Barngänget skulle hämnas ett skolbråk. De beväpnade sig med knivar, järnrör och batonger" ... "Mot slutet av min intervju med den unge fotbollshuliganen ställde jag än en gång frågan varför han ville riskera sitt liv för att få misshandla okända människor. Han satt tyst en stund, vek skärmen på kepsen. -Det är kul, liksom."
"I våras intervjuade jag själv en så kallad babyhuligan. Han slogs i Malmö FF:s namn. Jag reagerade direkt på att han var så liten. Och så välartikulerad och artig. Han körde inte ecstasy på helgerna, plågade inte katter med cigarettfimpar. Han rökte inte ens. Bra betyg. Gott om vänner. Han sa vid ett tillfälle att han älskade sina föräldrar - ett lyckligt medelklasspar - väldigt högt."
länk
länk

Hur bra uppväxt och utbildning barn än får. Hur älskvärda föräldrar barn än har. Hur bra materiellt de än har. Så likväl bor Ondskan i deras små hjärtan. Och det kan räcka med ett "litet nålstick" för att tala i bildspråk, så flammar ondskan upp också i dem.

Om samhället inte accepterar denna sanning och verklighet som omvittnas med all skärpa redan i Bibeln, så skapas oöverskådliga problem.

Den falska läran om barns godhet får bl.a. till följd att samhället med gott samvete kan förgifta barnen med våld och sex i dataspel, TV filmer, tidningar och böcker. Ty eftersom barn ju är goda så påverkas de söta barnen inte av sådant.

Om även barn däremot redan har ondskan i sitt hjärta då vet man att de påverkas negativt och att det onda får näring och växer i dem av allt destruktivt som samhället häller i dem varje dag.

Men Sverige är djupt fallet i mörker och blindhet. Denna blindhet är ett uttryck för Guds vrede. Ju mer ett land fjärmar sig från Guds bud ju mer drar det över sig Guds vrede.

Prisad vare Gud!