oktober 13, 2005

Fågelinfluensan nu i Europa

"Nu finns fågelinfluensan i Europa. I morse bekräftades tre fall av smittan i Rumänien. Vid lunchtid konstaterades att det fågelvirus som påträffats i Turkiet är av den dödliga sorten H5N1 som kan drabba människor ... I Europa sprider sig oron för det farliga viruset. Att fågelinfluensan utgör ett globalt hot är forskarna överens om. Om viruset skulle börjar spridas från människa till människa är en världsomfattande epidemi, en pandemi, ett faktum." Länk
Skräckens ande börjar så smått krypa under skinnet även på människor i den lugna ankdammen Sverige. Och full panik kan råda på gator och torg i Sverige om bara några veckor.
"Om fågelinfluensan drabbar Sverige saknas medicin till 90 procent av svenskarna. Nästan 300 000 svenskar kan dö - om viruset börjar spridas mellan människor. Nu kämpar forskarna mot klockan för att få fram ett vaccin." Länk
Det ska bli mycket intressant att se om Gud väljer att utgjuta sin vrede på detta förödande sätt genom att släppa lös en pandemi över Europas folk. Det skulle vara helt fantastiskt att få bevittna det skådespel som då kommer att underhålla oss. Paniken, skräcken, gudlösa prästers dumma pladder, politikers lugnande ord, kvinnors hysteriska skrik, forskarna som darrar på rösten, osv.

Ingen kristen kan då förneka att det vore välförtjänt. Ett sekulariserat Europa med Norden i täten förtjänar mer än väl att drabbas av en sådan dödlig vredespil. Allmän gudlöshet och sexuell tygellöshet och perversitet vore bara det skäl nog för Gud att nu äntligen låta Europas folk drabbas av en dödlig farsot.

Ske din heliga vilja, O Gud du den Rättfärdige!