mars 17, 2005

Gay är coolt alltså!

Idag sände TV4 första avsnittet av den amerikanska komediserien En svärfar för mycket.

Serien är producerad av Satan.

Det handlar bland annat om ett gaypar som har en adopterad tjej som ska gifta sig. Hela inramningen är komedi, och skrattslingor talar hela tiden om för tittaren när det är dags att skratta och tycka att något är coolt.

Det bästa sättet att i samhället introducera en gudlös perversitet är att låta det ske med hjälp av komedi och skämt i en cool inramning. Det är 77 gånger effektivare än att en torr politiker försöker få folk att fatta att det perversa är något helt normalt.

Målet är alltså att folket skrattande och med en skojfrisk klapp på homoaxeln ska välkomna gayvärlden med alla dess avarter in i samhällsgemenskapen.

Och efter 20 år är det säkert dags för
nya komediserier och nästa välkomnande. Då kanske vi i en komediserie får se en käck 50 årig man med ullkofta som har ett intimt förhållande med en 13 årig smart och söt kille. Skrattslingor och humor kommer att göra det hela så normalt och gulligt som möjligt.

Och vem kommer då att kunna förbanna en sådan ömsint kärlek? Och när det är så kul och allting?

Och några år därefter kommer säkert nya roliga komediserier. Kanske med en kvinna i ett intimt förhållande med sin gulliga och kloka hund. Det kommer att bli så roligt så. Och så kärleksfullt. Särskilt när de håller på, inramat med romantisk musik.

Fast det å andra sidan behöver mörkrets makt inte producera några komediserier till. I alla fall inte med Sverige i åtanke. För sådant är nämligen redan tillåtet här. Fast det är få som vet om det.

Ingen borde förvånas över att Guds vrede vilar över en värld som är besatt av Satan.

"Hela världen är i den ondes våld."
1 Johannesbrevet 5:19