februari 09, 2005

Dokusåpors förbannelse

Det är skillnad på dokusåpor och dokusåpor. Men många är redigerade och styrda av demoner. På olika sätt försöker man locka fram de mörkaste sidorna av noga utvalda sociala och utåtriktade människor. Det är sex, fylleri, svordomar, hat, skrik och all slags orenhet och ondska. Senaste nytt är att en deltagare i en såpa har hotat folk till livet.

Och inte bara vuxna utan även barn och ungdomar sitter framför dumburken och låter sig förgiftas i sina själar av dessa såpor.

Satan ler förnöjt och gnuggar sina händer i förtjusning.

Och långsamt långsamt sprider sig effekterna av dessa program ut i samhället, i skolorna, i familjerna och på arbetsplatserna. Giftet ringlar som en osynlig rök in i husen där människorna sitter i sina sköna soffor och gör deras sinnen perverterade och tokiga. Den första generationen i dokusåpans era håller på att långsamt förgiftas och ansvariga politiker gör inget. För att inte tala om prästerskapet, som antagligen själva sitter där och storögt gapflabbar och hetsar upp sig framför tv:n medan ölet ringlar ner i strupen. De som egentligen har i uppdrag att varna syndare och fördöma deras ondska.

Skorstenars bolmande rök, försurningen av sjöar, bilars avgasgifter, gifter i mat, m.m., har politiker vidtagit åtgärder emot. Men när medborgarnas själar förgiftas av demonisk rök och gift gör man ingenting. Allt tillåts ske i demokratins och yttrandefrihetens goda namn.


Förbannad vare en sådan demokrati!

En yttrandefrihet som innebär att människors själar trasas sönder är en destruktiv frihet.

Samhället måste stoppa dokusåpornas demoni. Sådana program ska i lag vara förbjudet så att ansvariga kan ställas inför rätta och dömas. Prygel och därefter vatten och bröd hör sådana människor till.

Om några människor skulle flyga över Sverige och sprida livsfarliga gifter över alla städer skulle vansinnet genast stoppas med alla medel och man skulle döma dem till långa fängelsestraff.

På samma sätt borde ske nu på grund av de gifter som sprids in i folks sinnen och hjärtan genom dessa dokusåpor.


"Jag hatar de ondas församling, hos de ogudaktiga sitter jag inte."
Ps 26:5